Not from the Netherlands, but interested in this lamp, go to the English page.

Naar de vorige wandlamp of naar de volgende wandlamp.

Wandlamp steigerend paard

Deze wandlamp valt waar dan ook direct op door het steigerende paard dat met een paar subtiele lijnen is weergegeven. Deze lijnen heb ik gezaagd in een prachtige eikenhouten plank van bijna 3 cm dikte. Ze laten op een subtiele wijze het indirecte LEDlicht door en zorgen er voor dat het stilistisch weergegeven steigerende paard prachtig tot zijn recht komt.

Het licht komt van een LED snoer dat verzonken aangebracht is aan de achterkant. De lichtsterkte is te regelen met behulp van een dimmer.

Het hout van de eikenhouten plank is glad geschuurd, maar mét behoud van de ruwe zijkanten van de schors van de boom. Het hout is verder onbehandeld, dus 100% puur natuur.

Deze wandlamp met karakter doet het geweldig op een relatief groot muuroppervlak vanwege de maat: hij is bijna 80 cm hoog en op het breedste punt 50cm breed. De dikte van de plank is bijna 3 cm. Het totaalgewicht is 6,2 kg. Al met al een uniek exemplaar dat bijzonder gemakkelijk op te hangen is. Vanwege de maat en het gewicht is verkoop en transport alleen mogelijk voor Nederland en de EU-landen.

(€70,--) (code W13)
Kijk bij 'hoe te bestellen' of bij de 'algemene voorwaarden' naar de bijdrage in de verzendkosten.