Bestellen, betalen en verzenden
U kunt op de website www. lampenmetkarakter.nl de producten bestellen door het correct en volledig invullen van het bestelformulier. Deze is op iedere pagina te vinden.
Als er overeenstemming is over de transactie, dan ontvangt u een betaalverzoek. Na betaling wordt het product verzonden en kan deze gevolgd worden door het track&trace systeem van post.nl.

Zelf ophalen en betalen
U kunt het product ook zelf op komen halen en desgewenst contant betalen.

Ophalen of thuis afleveren
Bij de staande lampen is in een enkel geval de vorm dusdanig dat die vrijwel onmogelijk goed te verpakken is. In dat geval heeft het de voorkeur dat u de lamp zelf komt halen of ben ik bereid om de lamp binnen Nederland persoonlijk af te leveren tegen een vooraf af te spreken km vergoeding.

Verzendkosten
Alle prijzen zijn in euro`s. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Voor verzending binnen Nederland reken ik €5,00 en voor buiten Nederland €10,00.

Levertijd
Bestellingen worden gemiddeld binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden.
In een enkel geval kan dit iets langer duren, dit wordt dan vooraf aangegeven.

Voorradig / disclaimer
In een uiterst zeldzame samenloop van omstandigheden zou het kunnen voorkomen dat het door u gewenste product niet meer leverbaar is omdat die inmiddels via een andere weg is aangekocht.
Een deel van mijn collectie staat namelijk bij Ward’s Art, een kunstenaarswinkeltje in Barneveld. Het door u bestelde product zou toevalligerwijs nèt verkocht kunnen zijn.
U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de door u aangegeven belangstelling cq. bestelling.